İçeriğe geç

Kumköy Sahili Nasil

Side Kumköy denizi Nasıl?

Kumköy Plajı temiz kumlu bir plaja sahiptir ve deniz hemen hemen her gün berrak ve dalgasızdır. Derinliğin aniden artmaması nedeniyle bölgenin en popüler plajlarından biri olan Kumköy Plajı çevresinde günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir büfe bulunmaktadır.

Manavgat Kumköy nasıl bir yer?

Antalya’nın turistik cennetlerinden biri olan Kumköy, Altınkum Plajı’nın altın rengi kumları, sıcak iklimi ve eğlenceli atmosferiyle ünlü bir tatil beldesidir. Adından da anlaşılacağı gibi Türkçe kökenli bir kelime olan “Kumköy”, muhteşem plajlarıyla bilinen bir plaj cenneti anlamına gelir.

Kumköy Plajı ücretsiz mi?

Kumköy Plajı’na giriş ücretsizdir. Kumköy Plajı, dalgalı olsa bile temiz plajı ve berrak deniziyle en popüler plajlardan biridir. Derinliğin aniden artmaması, plajı özellikle çocuklar için güvenli hale getirir.

Manavgat denizi güzel mi?

Oldukça geniş bir alana yayılan plajın denizi Mavi Bayrak statüsündedir. Denizi berrak, dalgasız ve sığ olan plaj, çocuklu aileler ve iyi yüzme bilmeyenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Antalya’da en dalgasız deniz nerededir?

Beldibi Plajı, Kemer Bu önerimiz Antalya’da en sakin denizin nerede olduğunu merak edenler için! Beldibi Plajı size verebileceğimiz ilk cevaplardan biri. Turistler arasında pek bilinmeyen ve tertemiz bir denize sahip olan bu plajı tek başınıza veya eşiniz ve çocuklarınızla birlikte ziyaret edebilirsiniz.

Side’de hangi plaja gidilir?

Side’nin en güzel plajları listesinde yer alan Sorgun Halk Plajı merkeze yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Uzun yıllardır faaliyette olan plaj hem görüntüsü hem de temizliği ile dikkat çekmektedir. Bu nedenle Mavi Bayrak statüsüne sahip olup denizi son derece berrak ve temizdir.

Kumköy ilçe mi?

Kumköy, Aksu, Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı bir mahalledir.

Side Kumköy nereye bağlıdır?

Kumköy, Antalya ilinin Aksu ilçesine bağlı bir mahalledir.

Manavgat ve Side aynı yer mi?

Side, Antalya ilinin Manavgat ilçesine bağlı bir ilçedir.

Side denizi taşlı mı?

Daha uzağa gidebilenler için Side Küçük Plaj ve Side Büyük Plaj ince kumlu temiz plajlardır. Side plajlarının güzel bir yanı da hemen derinleşmemeleridir. Side’nin birçok yerinde kıyıdan yaklaşık 100 metre kadar denize girseniz bile su seviyesi yine de boyunuzu geçmeyecektir.

Manavgatta nerede yüzülür?

Manavgat’ta denize girilebilen plajlar arasında Evrenseki Plajı’nın yanı sıra Kızılağaç Plajı, Seleucia Plajı, Titreyengöl Plajı ve Oymapınar Deniz Plajı gibi diğer plajları da keşfedebilirsiniz. Evrenseki Plajı, turkuaz denizi ve uzun kumsalıyla dikkat çekmektedir.

Kumköy Beach kaç odalı?

Kumköy Beach Resort Hotel & SPA siz değerli misafirlerimize evinizin ortamında konfor ve sınırsız eğlence seçenekleri sunmaktadır. Otelimizde 675 oda bulunmaktadır. Tüm odalarımız konforunuz için tasarlanmıştır.

Manavgat ne ile ünlü?

Antik kentleri, şelaleleri, mağaraları, plajları, gölleri ve tematik müzeleriyle farklı tatil ihtiyaçlarına başarıyla cevap veren Manavgat, 1960 yılından bu yana özellikle yaz turizminin önemli mekanlarından biri olmuştur.

Manavgat zemini sağlam mı?

Killi topraklar, alüvyonlu topraklar ve tarım ovaları risklidir. “Antalya için Gazipaşa, Manavgat, Alanya, Serik, Aksu, Kemer, Finike Kumluca, Demre, Kaş ve Antalya’nın sahil kesimi riskli” dedi.

Manavgat nereleri gezilir?

Manavgat’ta yapılacak şeyler: Manavgat Şelalesi, Apollon Tapınağı, Side Antik Kenti, Köprülü Kanyon Milli Parkı, Tarihi Aspendos Köprüsü… Titreyen Göl. … Altınbeşik Mağaraları Milli Parkı … Discovery Park.Diğer makaleler…

Side Kumköy nereye bağlıdır?

Kumköy, Antalya ilinin Aksu ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mermerli Plajı nerededir?

Plaj, adını bir zamanlar marinanın güneydoğusundaki yüksek terasta bulunan ve artık var olmayan Mermerli Köşk’ten alır. Kaleiçi’ndeki tek plajdır ve Antalya henüz turizmde dünya markası olmadığında yerli halk tarafından kullanılan ilk Antalya plajıdır.

Konaklı denizi nasıl?

Konaklı Plajı Geniş kumlu plajı ve berrak deniziyle ünlü olan bu plaj, dinlenmek ve eğlenmek isteyenler için uygun bir atmosfer sunuyor. Konaklı Plajı, su sporları meraklıları için de ideal. Burada jet ski, muz botu ve paraşütle atlama gibi aktivitelerin tadını çıkarabilirsiniz.

Titreyengöl denizi nasıl?

Plajımız bölgenin önde gelen Mavi Bayraklı plajlarından biridir, 320 metre uzunluğunda ve 50 metre genişliğindedir. Plaj ince kumludur ve deniz giderek derinleşmektedir. Plajımızın bir diğer özelliği ise şezlonglar arasındaki mesafenin oldukça geniş olmasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir